L’Ajuntament de Mollerussa convoca el 4t Concurs d’Aparadors per promocionar el Concurs de Vestits de Paper

Un instant de la desfilada de peces del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa a Olot.

 

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat el quart Concurs d’Aparadors que té com a temàtica la promoció del Concurs Nacional de Vestits de Paper. El concurs promou que els participants engalanin els aparadors dels seus establiments des del 14 de novembre al 11 de desembre amb motius que ajudin a la promoció dels vestits de paper. Els premis consistiran en un primer de 500 euros i un segon de 200.

El jurat, que valorarà l’originalitat, l’impacte comercial i la qualitat artística, estarà format per 3 persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny. La visita per tal de puntuar els participants s’efectuarà els dies 24 i 25 de novembre d’11 del matí a 1 del migdia, segons especifiquen les bases que es poden consultar a través de la pàgina web municipal www.mollerussa.cat  Les inscripcions per participar en aquest concurs són gratuïtes i es poden formalitzar per correu electrònic a aparadors@mollerussaciutat.com

Cal recordar que en la tercera edició del concurs va guanyar el primer premi la botiga de roba La Colometa, situada a la plaça de Manuel Bertrand, mentre que la botiga de roba infantil Petit Bonic, ubicada al carrer de Jacint Verdaguer, es va endur endut el segon premi.

D’altra banda, una vintena de peces del Museu de Vestits de Paper han desfilat aquest cap de setmana en un escenari muntat a la cèntrica plaça d’Esteve Ferrer d’Olot en el marc dels actes de la Fira de Sant Lluc de la capital de la Garrotxa. Més de mig centenar de persones han pogut admirar els diferents models representatius de les tres modalitats que presents al Concurs Nacional de Vestits de Paper i que són Moda Actual, Fantasia i Època, en un aperitiu del centenar de peces que conformen la col·lecció del museu.

Es tracta d’una més de les diferents iniciatives que es duen a terme al llarg de l’any amb l’objectiu de promocionar aquest equipament i fomentar la participació al concurs, la gala del qual tindrà lloc enguany el 17 de desembre al Teatre L’Amistat

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.