L’ajuntament de Mollerussa debatrà modificar el POUM per promoure un polígon industrial de 15 hectàrees

L’ajuntament de Mollerussa debatrà en el ple ordinari d’aquest dijous modificar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per agrupar en un únic polígon industrial de 15 hectàrees el que ara són dos sectors diferenciats ubicats a la zona nord dels Negrals contigus al Polígon Ponent. El consistori té l’objectiu de facilitar els tràmits per dissenyar sòl industrial i donar sortida a la demanda d’aquest a la zona, que té connexió amb l’autovia A-2 i també amb les carreteres LV-2001 i la L-200, que van a Torregrossa i Les Borges Blanques, respectivament.

Durant la sessió plenària, que serà telemàtica, està previst que s’aprovi la licitació de la concessió administrativa per a l’explotació del bar de L’Amistat per un termini de vuit anys. La persona adjudicatària haurà d’executar el projecte d’obres de millora de la instal·lació, el pressupost del qual ascendeix a 68.176 euros, però no haurà de pagar lloguer.

També es portarà a l’aprovació del Ple la contractació d’una operació de crèdit per 1,5 milions d’euros i dues modificacions de crèdit per un import total de 389.095 euros.


Informa: Ignasi Gómez / Imatges: Pau Domingo i Nick Florentin

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.