L’Ajuntament de Mollerussa desitja esgotar els 8,5 milions d’euros de subvenció del Pla de Barris

L’Ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del Ple ordinari d’aquest dijous l’ampliació del termini d’execució del Pla de Barris per dos anys més fent ús així de la possibilitat oferta per la Generalitat d’esgotar el total de la subvenció de 8,5 milions d’euros atorgada el 2010 quan es va signar el conveni de col·laboració.

L’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha remarcat que aquesta ampliació del termini no afecta les obres que s’estan executant actualment al centre urbà i que la previsió és que el gruix de les mateixes pugui estar ja enllestit a finals del mes d’octubre. Així doncs, el consistori tindrà l’oportunitat de realitzar obres en més carrers o altres actuacions en mobiliari urbà gràcies amb aquesta ampliació del termini.

A banda d’aquest punt, a l’ordre del dia del Ple també hi ha l’aprovació d’una modificació de crèdit per un import de 148.000 euros en la que es contempla partides per al Pla Integral de Protecció Animal, un conveni d’esponsorització de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la construcció d’una tanca de protecció per al Salt del Duran o l’habilitació d’un espai al Teatre L’Amistat per a entitats, entre altres. Així mateix també s’abordarà l’adjudicació del contracte del servei de gestió de l’escola bressol El Niu.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.