L’ajuntament de Mollerussa destinarà 2.000 euros a adquirir les dues càmeres per vigilar els contenidors

L’ajuntament de Mollerussa destinarà 2.008 euros per a l’adquisició de les dues càmeres de vigilància que instal·larà en les àrees de contenidors de la ciutat per identificar els veïns que no llencin la brossa correctament. L’alcalde Marc Solsona ha detallat l’import en el decurs del ple ordinari celebrat aquest dijous, i ha recordat que la mesura s’acompanyarà també d’una campanya de sensibilització per combatre una problemàtica recurrent al municipi com són les bosses d’escombraries o mobles a fora dels contenidors. Tanmateix, els grups a l’oposició han plantejat actuacions alternatives. Entre altres, accelerar l’estudi de viabilitat de la implantació de la recollida porta a porta.

Així mateix, part dels grups municipals han mostrat la seva preocupació per les conductes incíviques entorn de l’avinguda Ermengol V. Entre altres, s’ha denunciat trobades de joves sense mascareta a la zona del parc de patinatge i també la presència de deixalles, la majoria plàstics, en el solar ubicat darrere de la llar d’infants la Quitxalla. Solsona ha dit que el consistori té detectats els problemes i la Policia Local hi continuarà fent especial incidència.

D’altra banda, el ple va aprovar modificar el contracte amb l’empresa de la zona blava. Com ja s’havia anunciat, la nova concessió ampliarà en 72 les places de pagament al municipi, 55 de les quals seran de nova creació en un solar del carrer Ferrer i Busquets i la resta al pàrquing del carrer la Creu, que deixarà de ser gratuït i passarà a ser d’alta rotació. També es renovaran els parquímetres per d’altres que permetin el pagament de l’estacionament amb targeta. L’equip de govern i Esquerra van votar a favor i els grups socialista i popular es van abstenir.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.