L’Ajuntament de Mollerussa destinarà un total de 45.237 euros a subvencionar la rehabilitació d’immobles inclosos dins l’àmbit del Pla de Barris

L’Ajuntament de Mollerussa destinarà un total de 45.237 euros a subvencionar la rehabilitació d’immobles inclosos dins l’àmbit del Pla de Barris en el marc de la convocatòria oberta el mes d’octubre de l’any passat, a la qual s’han presentat un total de 15 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 13 i s’han denegat dues per falta de documentació.

Del total de peticions aprovades, 9 són exclusivament per rehabilitació de la façana, 2 per rehabilitació de façana i coberta, 1 per rehabilitació de coberta i una altra per millorar l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques.

Aquesta convocatòria comptava amb una dotació de 200.000 euros, i és la segona que es porta a terme en aquest sentit des del consistori.

Per altra banda, cal recordar que la convocatòria estava oberta a totes les persones propietàries o llogateres d’immobles que superin els 15 anys d’antiguitat, excepte si es tracta d’eliminar barreres arquitectòniques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.