L’Ajuntament de Mollerussa edita el conte “Qui fa què” per educar en la igualtat de gènere

El volum, que compta amb els relats de quatre joves de la comarca, es distribuirà entre els centres escolars

L’Ajuntament de Mollerussa ha editat el conte “Qui fa què” , un volum que té com a protagonistes els relats de quatre joves de la comarca que tenen professions amb què trenquen estereotips. El conte, del qual se n’han editat 700 exemplars, es distribuiran entre els centres escolars per a educar en la igualtat de gènere i en els valors de la tolerància, el respecte i la llibertat.

El volum serà presentat en un acte al Centre Cultural el pròxim dia 11 de març. Aquesta serà una de les activitats que es duran a terme per commemorar el 8M. El dia de la dona, l’Oficina Jove del Pla d’Urgell organitzarà un mosaic fotogràfic reivindicatiu i l’Associació Albada homenatjarà 18 sòcies en un acte al Teatre L’Amistat. La sala polivalent d’aquest equipament acollirà també el dissabte 12 de març un taller de defensa personal per a dones majors de 16 anys.

A més a més, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà un punt d’interès sobre estereotips de gènere en què es podran descobrir títols relacionats amb aquesta temàtica des del 7 al 13 de març.


Informa: Nil Xifré i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.