L’Ajuntament de Mollerussa es distribuirà en 6 grans àrees amb regidories interrelacionades

equip de govern

  • Pere Garrofé serà primer Tinent d’Alcaldia. Anna Carné, Rosalia Carnicé, Dolors Bargalló i Ramon Teixidó completen la Junta de Govern

L’Ajuntament de Mollerussa s’organitzarà en sis grans àrees amb regidories interrelaciones per al proper mandant 2019-2023. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde, Marc Solsona, que ha fet un avanç del cartipàs que, a grans trets, preveu aprovar properament per decret per tal que se’n pugui donar compte en un Ple extraordinari previst per al pròxim 4 de juliol.

Urbanisme, amb Pere Garrofé al capdavant, el qual també serà el primer Tinent d’Alcaldia,  és una d’aquestes àrees temàtiques, que també inclourà Contractació, que tindrà a Ramon Teixidó com a regidor responsable.

Acció Social i Comunitària estarà a càrrec d’Anna Carné (2a Tinent d’Alcaldia), que també tindrà cura d’Habitatge, Ciutadania i Infància. Solsona ha indicat que, a banda d’incloure l’àrea de Serveis Socials, aquesta àrea serà l’encarregada de tirar endavant el Pla Comunitari que ha presentat com a proposta de govern a través del qual es vol vehicular qualsevol recurs assistencial en les diferents etapes de la vida des de la infància fins a la vellesa. En aquesta àrea també s’inclourà la regidoria d’Igualtat, que seguirà sota la responsabilitat de Rosalia Carnicé (3a Tinent d’Alcaldia).

Finances i Règim Intern serà la tercera àrea, “la més administrativa i de portes endins”, segons Solsona, que ha dit que estaria compartida entre Ramon Teixidó (5è Tinent d’Alcaldia), a càrrec de les Finances, i Rosalia Carnicé, que seguirà sent la regidora de Règim Intern i d’Atenció Ciutadana.

Educació, Cultura, Joventut, Festes, Esports i Turisme serà la macroàrea en la que s’englobarà totes les polítiques de més proximitat amb el dia a dia del funcionament de la ciutat i de contacte continuo amb el teixit associatiu. Dolors Bargalló (4a Tinent d’Alcaldia) tindrà la cartera d’Educació, Participació i també es farà càrrec de dos projectes específics en els quals ha tingut ja un protagonisme en l’anterior mandant com són desenvolupament del Pla de Barris i el Grup Sant Isidori. Joan Ramon Domingo seguirà a Cultura mentre que Bernat Diaz seguirà a Esports. Turisme tindrà a Rosalia Carnicé com a regidora.

Atenció Externa i Serveis Municipals serà la cinquena àrea que estarà en mans de Joan Ramon Domingo, qui també incorporarà la Protecció Animal entre les seves responsabilitats.

Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Noves Tecnologies, Comunicació i Transparència serà l’àrea que directament penjarà de l’alcalde tal i com ja ha estat en l’anterior mandant, segons ha explicat Solsona, qui ha dit que com a novetat funcional s’incorporaran 3 comissions informatives per cada Ple ordinari enlloc d’una general com es feia ara. També ha avançat que es farà un Ple ordinari cada dos mesos, els mesos senars, i extraordinaris quan sigui convenient.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.