L’Ajuntament de Mollerussa es planteja recuperar el servei de jardineria

Des del consistori s’ha preparat un estudi intern per saber quines serien les necessitats per tirar endavant les tasques de jardineria amb personal propi un cop finalitzi la concessió l’abril del 2018

L’ajuntament de Mollerussa es planteja recuperar el servei de jardineria que havia concedit a una empresa externa l’any 2018 després de les diverses jubilacions del personal que ocupava el càrrec. Des del consistori s’ha preparat un estudi intern per saber quines serien les necessitats per tirar endavant les tasques de jardineria amb personal propi un cop finalitzi la concessió l’abril del 2018.

L’alcalde ha explicat que no es tracta d’una mesura per disminuir la despesa sinó per millorar el servei i a la vegada complementar la brigada municipal en moments puntuals.

En aquest sentit l’estudi determina que caldria contractar sis oficials supervisats per un encarregat i el tècnic amb el que ja es compta. El servei tindria un cost mensual d’aproximadament 30.000 euros i el primer edil ha confirmat que ja es contempla dins del pressupost del 2022 del que el batlle n’ha avançat que serà de 14,7 meur. Dels comptes, que segons el mateix Solsona es podrien portar a aprovació durant el mes de febrer, també n’ha avançat que es duplicaria la partida de manteniment i arranjament de camins i carrers que passarà a ser de 200.000 euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.