L’Ajuntament de Mollerussa estrena imatge corporativa

La capella de Sant Isidori, patró de Mollerussa, ha servit de base per idear la nova imatge corporativa municipal, que s’ha estrenat aquest dimecres i que utilitza com a símbol principal el dintell de la porta d’entrada d’aquest edifici del segle XVI, a partir del qual s’ha extret una forma de claudàtor. Aquest corona la lletra inicial del nom de Mollerussa i tindrà, a partir d’ara, una estreta relació amb tots els elements comunicatius de l’ajuntament.

L’arquitectura de la ciutat també s’integrarà en quatre noves pàgines web municipals. La primera d’elles, la de les piscines, s’estrenarà el proper mes d’octubre i les altres, per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, el Teatre L’Amistat, i el consistori, estaran enllestides a finals d’any.

El canvi anirà acompanyat d’una aposta inèdita a l’Estat. D’aquesta manera, els símbols de les noves pàgines web tindran també una imatge sonora que servirà per donar la benvinguda als usuaris d’Internet. En el cas de les piscines i la biblioteca provenen de sons quotidians del seu àmbit. Mentre, en el de l’ajuntament, els set arcs de la façana de l’edifici s’interpreten com a les set notes musicals que acaben donant pas a una melodia i el mateix passa amb la forma de quadrícula de la paret exterior que dóna entrada a L’Amistat on, a més, se li ha volgut donar un caràcter més solemne.

Les quatre peces musicals també s’han integrat en una melodia que pretén ser una icona que identifiqui la ciutat. El pressupost de la nova imatge corporativa i de les quatre webs municipals ronda els 25.000 euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.