L’Ajuntament de Mollerussa ha assumit en tres anys l’impost de plusvàlua de 69 famílies que han lliurat casa seva per pagar la hipoteca

L’ajuntament de Mollerussa ha bonificat des del 2014 l’impost de plusvàlua de 69 famílies amb problemes econòmics que han passat per un procés de dació en pagament a través d’una entitat bancària. Així doncs, per aquests concepte el consistori ha deixat d’ingressar un total de 30.287 euros en 3 anys. Des del 2014 la llei permet als ajuntaments assumir directament el pagament d’aquest impost que grava totes les transaccions patrimonials sense que els afectats que compleixen els requisits ho hagin de sol·licitar específicament. Aquest 2016, 14 famílies s’han beneficiat d’aquesta exempció, al 2015 ho van fer un total de 34 i al 2014 es va atorgar l’ajut a un total de 21.

Sense deixar l’àmbit social l’alcalde també ha explicat que la recent creada Taula Social Municipal comptarà amb una partida concreta als pressupostos del 2017 per encarregar estudis que permetin definir polítiques pròpies a banda dels serveis socials que presta el Consell Comarcal del Pla d’Urgell que és qui té la competència directa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.