L’Ajuntament de Mollerussa ha habilitat des d’aquest dimecres una trentena de places noves d’aparcament gratuït a l’avinguda del Canal per tal d’afavorir l’activitat comercial al centre de la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa ha habilitat des d’aquest dimecres una trentena de places noves d’aparcament gratuït en un solar de l’avinguda del Canal amb sortida al carrer de Sant Jordi. La nova zona de pàrquing estarà oberta al públic cada dia de la setmana excepte els dies de mercat, que servirà com a zona de càrrega i descàrrega i d’estacionament per als paradistes.

Aquest és un dels nous espais d’aparcament que s’han generat en els darrers mesos, i que s’ha inclòs en el plànol editat per l’Ajuntament que mostra les zones de pàrquing disponibles a la ciutat, el qual s’ha repartit aquest dimarts a tots els comerços de la zona afectats per les obres, i que a l’hora també es pot observar en quatre pancartes informatives ubicades al centre de la ciutat. Aquesta mesura, se suma a la creació de 95 places noves de pàrquing per tal de compensar les 85 de zona blava que s’han perdut, i a la cerca de convenis per generar nous espais d’aparcament gratuïts per tal de promocionar l’activitat comercial al centre de la ciutat.

Per altra banda, el pròxim dimecres dia 15, tot i coincidir amb la festivitat de la Mare de Déu d’Agost, tindrà lloc el tradicional mercat setmanal, després que el consistori així ho hagi decretat a petició dels mateixos paradistes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.