L’Ajuntament de Mollerussa ha resolt, per un import de 178.475 euros, la licitació de les obres de col·locació del nou paviment al pavelló del 125è Aniversari

L’Ajuntament de Mollerussa ha resolt, per un import de 178.475 euros, la licitació de les obres de col·locació del nou paviment al pavelló del 125è Aniversari, que es portaran a terme per l’empresa Edifisa Enter SL un cop hagin aportat la documentació necessària. Els treballs s’espera que estiguin enllestits per a la celebració del proper certamen firal, l’Autotardor, que tindrà lloc el darrer cap de setmana del mes d’octubre.

L’objectiu de l’obra és millorar la qualitat de servei dels esdeveniments firals que acull el pavelló i alhora permetre i ampliar l’espai de pista dels clubs de patinatge i hoquei patins. Per aquest motiu, el primer pas a realitzar serà l’anivellament del paviment existent abans de col·locar el nou terratzo, que reunirà unes característiques de resistència específiques per a l’ús que es destinarà.

D’aquesta manera, per tal d’afavorir l’activitat esportiva, el projecte també inclou la instal·lació de dues porteries d’hoquei patins amb xarxa, i la realització del marcatge de jocs entre altres aspectes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.