L’Ajuntament de Mollerussa habilita tres noves portes al Pavelló Pla d’Urgell per incrementar el seu aforament

obres pavelló firal

Operaris treballant en la instal.lació de les noves portes. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

L’Ajuntament de Mollerussa  ha començat les obres per habilitar tres noves portes al Pavelló Pla d’Urgell amb l’objectiu de poder incrementar l’aforament fins a 3.000 persones, seguint així el pla d’autoprotecció d’aquest equipament. Les obres, que han de quedar enllestides aquest dijous per tal que ja siguin operatives el divendres de Festa Major, les duu a terme l’empresa Garrofé SAU, la qual es va adjudicar el projecte que té un import de 13.483 euros. Les tres noves portes, a més, estaran senyalitzades degudament amb il·luminació d’emergència.

 

Aquesta mesura servirà per incrementar la seguretat d’aquest equipament, que acollirà durant la Festa Major els concerts de nit en els que es preveu una gran afluència de públic, sobretot la de dissabte en què el grup Txarango presenta el seu nou disc El cor de la terra i per al qual ja s’han exhaurit les entrades que s’havien posat a la venda per internet i només en quedaran un centenar a taquilla.

 

Així mateix i també per motius de seguretat, durant aquest concert de dissabte a la nit es modificarà la circulació en aquella zona ja que es prohibirà tant l’estacionament com el trànsit de vehicles per un tram de l’avinguda del Canal, el que hi ha just al davant del Pavelló Pla d’Urgell. Els cotxes seran desviats per l’avinguda de la Fira i dirigits cap a les zones d’aparcament habilitades a l’esplanada del darrera de l’equipament.

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.