L’Ajuntament de Mollerussa i el CLIJCAT cancel·len la 36è edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil

ambient

L’Ajuntament de Mollerussa, conjuntament amb el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya (CLIJCAT), promotor de la iniciativa, han acordat cancel·lar l’edició d’enguany del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que s’havia previst celebrar a la tardor. Habitualment el certamen tenia lloc a la primavera però en finalitzar l’edició de l’any passat ja es va anunciar que es preparaven canvis en el format per celebrar la que havia de ser la 36 edició del certamen i la 18a edició consecutiva de Mollerussa com a seu.

No obstant això, la incertesa de la situació arran de la pandèmia i de les normatives a aplicar per aquest tipus d’esdeveniments ha fet suspendre l’organització del certamen i posposar-ne la reformulació. Tot i això, segons un comunicat conjunt, ambdós organismes continuaran treballant, com han fet sempre, per la promoció de la lectura del llibre infantil i juvenil.

Cal recordar que en la 35a edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que es va celebrar de l’1 al 14 d’abril del 2019, hi van passar prop de 14.000 persones, 3.300 dels quals van ser alumnes de diferents centres escolars de Catalunya que van participar del centenar de visites guiades que s’hi van fer i de les trobades amb 7 autors per conèixer la seva feina. El saló, que va ser inaugurat per la consellera de Cultura, Maria Àngela Vilallonga, va presentar material de 25 editorials representades a través de més de 5.000 llibres. També val a destacar les dues trobades professionals del sector que va acollir i la vintena d’activitats programades en cap de setmana per atraure el públic familiar.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.