L’Ajuntament de Mollerussa i Sorea continuaran ajudant els usuaris del servei d’aigua en situació de vulnerabilitat econòmica

L’Ajuntament de Mollerussa i Sorea, entitat que gestiona el subministrament d’aigua de boca del municipi, han renovat aquest dimarts el conveni que concedeix ajudes a persones usuàries del servei d’aigües en situació de vulnerabilitat econòmica.

El nou acord inclou un fons social de 8.000 euros, que s’amplia en mil euros més respecte al que es va signar l’any 2016, que era de 7.000, els quals van servir per ajudar a 45 famílies afectades i compensar 116 rebuts.

El fons es destinarà a contribuir a la liquidació total o parcial del deute corresponent a la factura del servei municipal de l’aigua a les famílies que acreditin a través d’un informe de Serveis Socials del consistori, la seva situació de precarietat.

Així mateix, els ajuts inclouen un seguiment dels casos de vulnerabilitat i contemplen que els usuaris beneficiats facin un ús responsable de l’aigua, tenint en compte com a referència el consum de 100 litres/persona que determina la Organització Mundial de la Salut.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.