L’Ajuntament de Mollerussa implanta el sentit únic als carrers de Tarragona i de Josep Casanoves

L’Ajuntament de Mollerussa està adequant els carrers de Tarragona i de Josep Casanoves per a convertir-los en vies de sentit únic. La previsió és que la nova regulació entri en funcionament a finals de setmana i serveixi per millorar la mobilitat i la seguretat a la zona, que concentra els accessos al pavelló poliesportiu o al parc municipal. En aquest sentit, ambdós carrers mantindran per ara els aparcaments a banda i banda. Alguns veïns han explicat que la circulació dels vehicles en els dos sentits era problemàtica i esperen que a partir d’ara es redueixin les incidències mentre que d’altres han expressat el seu desacord amb els canvis via xarxes socials.

Així doncs, els vehicles hauran d’accedir al carrer de Tarragona per l’extrem més pròxim a la plaça de l’Esport i sortir pel camí d’Arbeca mentre que pel que fa al carrer de Josep Casanoves, el sentit serà el contrari.

D’altra banda, ja s’ha acabat l’obra d’instal·lació de la nova estació de recàrrega de vehicles elèctrics en el pàrquing municipal vora el recinte de les piscines d’estiu. Ara l’ajuntament resta a l’espera que Indústria doni el vistiplau perquè entri en funcionament. El projecte ha comptat amb un pressupost de 38.338 euros que el consistori ha finançat amb una subvenció de l’Institut Català de l’Energia.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.