L’Ajuntament de Mollerussa impulsa un camp de treball per millorar el carrer de la Vilaclosa

L’Ajuntament de Mollerussa ha preparat per aquest estiu el primer camp de treball local amb 10 participants voluntaris d’entre 12 i 17 anys, que treballaran en el sanejament de les façanes i la millora estètica del carrer de la Vilaclosa.

Degut a les circumstàncies provocades per l’estat d’alarma,  s’han vist obligats a reformular la proposta inicial que comptava amb el doble de participants. Tot i això han volgut tirar endavant l’acció al creure-la una bona eina per afavorir la gestió emocional de la situació de confinament que els ha tocat viure.

El camp de treball que tindrà lloc del 6 al 17 de juliol i es farà en horari de matí se centrarà en millorar l’estètica d’aquest carrer, que recentment ha estat sotmès a una remodelació del paviment i de l’enllumenat gràcies al Pla de Barris, el qual ha millorat tot el centre de la ciutat.

Per tal de premiar la tasca voluntària que faran aquests joves de la ciutat, l’Ajuntament els gratificarà amb l’entrada gratuïta al recinte de les piscines d’estiu durant tota la temporada.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.