L’Ajuntament de Mollerussa incentiva a la ciutadania a escriure sobre el confinament per editar un llibre amb fins solidaris

Cartell-Base-1-1448x2048

El termini per a presentar els escrits acaba el 15 de juny i el text, que pot ser poesia, teatre o narració, ha de tenir un màxim de 900 paraules

L’Ajuntament de Mollerussa promou una iniciativa a mig camí entre la cultura i la solidaritat que consisteix a recollir escrits de la ciutadania al voltant de la temàtica del confinament o el postconfinament amb l’objectiu d’editar-ne, en una segona fase, un llibre, els beneficis de la venda del qual es destinaran a fins solidaris relacionats amb la lluita contra el coronavirus.

Ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, els quals han indicat que no es tracta només de fer una activitat d’entreteniment sinó que el que es pretén és vincular la cultura amb la solidaritat i la participació ciutadana.

El termini per a presentar els textos acaba el 15 de juny i poden ser en format poesia, teatre o narració encara que han de tenir com a màxim 900 paraules i han de ser escrits en català. L’adreça per enviar els escrits és mollevid@mollerussa.cat i els textos que es rebin s’aniran publicant a través de l’apartat de Cultura de la iniciativa Mollevid.

Un cop finalitzat el termini de lliurament, es farà una selecció tenint en compte el gènere i la qualitat  dels textos així com es preveu fer un filtratge per edats dels participants. L’objectiu és poder editar-ne el recull en format llibre, que es vol posar a la venda per recaptar fons a benefici de la lluita contra la Covid-19.

Mollerussa celebra Sant Jordi amb la 9a Marató de Lectura en Veu Alta

D’altra banda, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila promou la celebració de la Diada de Sant Jordi amb la 9a Marató de Lectura en Veu Alta en el marc del programa Mollerussa Municipi Lector, una iniciativa que es feia tradicionalment en aquesta data però al carrer i que la situació actual a reconvertit en una activitat virtual.

Per això, proposa una Marató de Contes obert a tota la ciutadania que hi vulgui participar publicant a les xarxes socials un vídeo de 3 minuts, com a màxim, explicant un conte i etiquetant la publicació com #SantJordiMollerussa #Maratodecontes #MunicipiLector.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.