L’Ajuntament de Mollerussa inicia els tràmits per cedir els terrenys del nou institut, que s’ubicarà darrera l’escola bressol

L’Ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del Ple ordinari d’aquest dijous declarar com a vinculant una zona d’equipaments indicada ja en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per tal d’iniciar els tràmits de cessió dels terrenys per a ubicar-hi el nou institut de secundària de la comarca, que s’ubicarà just darrere l’escola bressol “El Niu”.

Un cop fet aquest tràmit es decidirà conjuntament amb el departament d’Ensenyament l’accés al nou equipament, ja que caldrà obrir un carrer en aquesta zona, pendent d’urbanitzar. L’alcalde ha indicat que “tot va en temps i forma” ja que es treballa amb la previsió que al setembre es pugui començar el curs en el nou equipament, que s’edificarà amb mòduls prefabricats.

Un altre dels punts de l’ordre del dia és la modificació de l’horari de prestació de serveis de les escoles bressol municipals. Es proposa dividir l’hora d’acollida matinal de 8 a 9 en dues parts donant la possibilitat d’accedir-hi a les 8 o a dos quarts de 9 en funció de les necessitats i ajustant els preus. Així mateix, la modificació també implica incloure l’hora de 3 a 4 de la tarda dins l’horari lectiu i suprimir la de 6 a 7 de la tarda, franja en la que es constata una reducció de l’alumnat.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.