L’Ajuntament de Mollerussa inicia les obres de reparació de la vorera del CAP

Està previst que els treballs s’allarguin durant 15 dies per la qual cosa s’ha habilitat un accés per a vianants i no es permet estacionar vehicles

L’Ajuntament ha iniciat les obres de reparació del paviment de la vorera del davant del Centre d’Atenció Primària (CAP) a la carretera de Miralcamp, malmesa per l’acció de les arrels dels arbres i l’esgotament del paviment en diversos punts. Els treballs, que han estat adjudicats a  l’empresa Solé Fernàndez per un import de 24.873 euros (IVA inclòs), tenen una durada aproximada de 15 dies i per tal de facilitar l’accés a peu a l’equipament s’ha habilitat un pas senyalitzat. Durant aquest període no estarà permès l’aparcament al carrer del CAP, per la qual cosa es recomana usuaris que utilitzin l’aparcament de la plaça de l’Esport, tot i que en cas de necessitats especials s’ha de comunicar als operaris de l’obra.

Les obres consisteixen en l’arrencada del paviment deixant lliure una franja d’1,80 centímetres perquè l’arbrat no la torni a malmetre i la reparació de les zones de vorera amb deteriorades. Aquests treballs permetran deixar el paviment amb una planeïtat uniforme i reparar les zones on es formen tolls per la pèrdua del nivell.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.