L’Ajuntament de Mollerussa inicia per l’avinguda del Canal les obres de construcció del col•lector d’aigües del centre

obres col·lectorL’Ajuntament de Mollerussa ha començat, a través de l’empresa adjudicatària Voltes Connecta SLU, la construcció d’un col·lector d’aigües pluvials de la plaça de Manuel Bertrand Les obres, que s’han iniciat pel tram final que desemboca a l’avinguda del Canal, tenen un pressupost de 156.092 euros i es planteja fer-les en dues fases per tal de fer més àgil la seva realització. Les obres han obligat a prohibir provisionalment el trànsit rodat en el tram que va des de la cruïlla del carrer de l’Acadèmia fins al carrer de Ferrer i Busquets.

Entre les millores presentades per l’empresa que es va adjudicar les obres hi ha l’augment de la capacitat per desaiguar la plaça de Manuel Bertrand, la millora de la capacitat portant, la construcció de 5 pous de registre i la reposició de l’aglomerat asfàltic a la cruïlla del carrer de Domènec Cardenal, afectat per les obres.

Val a recordar que aquesta obra, que s’emmarca dins el Pla de Barris, aprofitarà també en el seu primer tram una antiga mina que discorre per sota del pati de la rectoria i de la que es té constància documental des de mitjans del segle XVIII, encara que tot apunta a que és molt anterior.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.