L’Ajuntament de Mollerussa licita el projecte de millora del carrer de Prat de la Riba

L’Ajuntament de Mollerussa ha licitat el projecte de millora de l’entorn urbà del carrer de Prat de la Riba amb un pressupost de 242.487 euros. La reforma preveu la supressió de la filera d’aparcament i la vorera paral·lel a la via del tren amb l’objectiu d’ampliar la vorera adjacent a la zona urbanitzada. Per aquest motiu, es contempla també l’execució de tres passos de vianants elevats, dos en els carrers transversals que desemboquen al carrer de Prat de la Riba i que són els carrers d’Anselm Clavé i del President Macià, i un altre en la intersecció amb el carrer del Carme. Així mateix, també es mantindrà el doble sentit de circulació.

Aquesta supressió de places d’aparcament es veuran compensades amb la creació d’una nova zona de pàrquing a l’altre costat de la via, concretament en el solar que ha quedat contigu a la nova estació d’autobusos i que es preveu habilitar en paral·lel a l’execució de la reforma del carrer.

També s’espera substituir i millorar el sistema d’aigües i el seu drenatge. Cal afegir que es té previst iniciar la reforma de la zona durant el primer trimestre de l’any vinent.


Informa: R. Tàpies / Locuta: I. Gómez.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.