L’Ajuntament de Mollerussa licita les obres del gimnàs annex a l’escola Ignasi Peraire, previst durant aquest curs

L’Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa.

 

L’Ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació les obres de construcció del gimnàs annex a l’escola Mestre Ignasi Peraire per un import total de 194.983 euros (IVA inclòs), una obra que es vol tenir enllestida durant aquest curs escolar i que s’ha pressupostat en dues anualitats per tal de fer-lo possible. L’equipament tindrà les dimensions de pista d’un pavelló ja que l’objectiu és que pugui donar servei a la ciutadania fora de l’horari escolar i donar sortida així a la demanda d’hores de pista per part de diferents clubs de la ciutat.

El projecte proposa una construcció aïllada amb forma rectangular, on s’ubicarà una pista de 32×20 metres, reservant un espai entre aquest edifici i el camp de futbol 7 Cruyff Court per tal de poder-hi ubicar en un futur una zona de vestidors, magatzems i serveis públics que pugui ser utilitzat pels usuaris dels dos espais esportius. És per això que a la façana nord-est es deixaran previstes dues obertures per aquesta finalitat, que es realitzarà en una segona fase del projecte més endavant.

Segons la memòria del projecte, el gimnàs, al qual s’accedirà per la façana nord més propera a l’edifici existent de l’escola, tindrà la part inferior conformada per plaques de formigó prefabricat mentre que la part superior, en la qual s’ubicaran obertures per donar llum natural a l’interior, serà de panells de sandvitx de dos colors diferents i disposats en diferents direccions per donar una imatge menys rígida al conjunt. Pel que fa a la coberta, serà amb una estructura lleugera a base de jàsseres peraltades prefabricades de formigó.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.