L’Ajuntament de Mollerussa millora la seguretat en l’encreuament de l’avinguda de la Generalitat amb l’antiga N-II

L'entrada a l'Av. Generalitat des de Ferrer i Busquets. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

L’entrada a l’Av. Generalitat des del carrer Ferrer i Busquets. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

L’Ajuntament de Mollerussa ha eixamplat l’entrada a l’avinguda de la Generalitat des del carrer de Ferrer i Busquets (antiga N-II) amb l’objectiu de millorar la seguretat en aquest encreuament. Per això, s’han suprimit dues places d’aparcament a banda i banda de l’avinguda i s’ha senyalitzat la zona per tal que els vehicles que s’aturin al semàfor ho facin de la manera adequada . Així mateix, també s’ha aprofitat l’actuació per habilitar-hi un aparcament de motocicletes.

D’altra banda, durant aquest cap de setmana es durà a terme també una altra actuació amb l’objectiu d’incrementar la seguretat al passeig de la Salle. Per això, tant la illa de contenidors com les places d’aparcament que actualment hi ha entre les dues rotondes a la banda esquerra del carrer es reubicaran i així es millorarà la visibilitat en l’encreuament amb el carrer d’Aragó.

D’altra banda, l’Ajuntament ja ha enllestit les obres d’arranjament de dues zones d’aparcament públic de les quals s’ha millorat el ferm. Es tracta d’un aparcament ubicat al carrer del Comerç i d’un altre que hi ha entre el carrer de Ferrer i Busquets i el carrer de Cervera. Les obres, que han consistit en reomplir amb grava el terreny i anivellar-lo per tal d’evitar acumulacions d’aigua, les ha dut a terme l’empresa Rosole S.L. per un import de 5.282 euros

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.