L’Ajuntament de Mollerussa participa en una campanya per reciclar bicicletes en desús i donar-los-hi una utilitat social

rebicicla

  • Impulsada per una associació d’usuaris d’aquest vehicle vol potenciar aquest mitjà de transport i conscienciar sobre la reutilització

 

L’Ajuntament participa en una campanya que té per objectiu reciclar bicicletes en desús i mal estat amb objectius socials. La impulsa una associació d’usuaris, BACC, que treballa per facilitar l’ús de la bicicleta a la plana de Lleida i que, a través d’aquest projecte, vol recuperar els vehicles i donar-los una nova vida lliurant-los, reparats i condicionats, a col·lectius socials determinats perquè les reutilitzin en base a informes dels serveis socials de base.

El tret de sortida de la campanya es va fer aquest diumenge al Teatre L’Amistat aprofitant la representació de l’espectacle de màgia Fascinatio, a càrrec de Mag Jordi Quimera, dins la programació de La Xarxa. A través d’un punt d’informació, els representants de l’entitat va explicar als assistents interessats els objectius socials perseguits, que també passen per dinamitzar negocis locals de la zona per a la recuperació de les bicicletes amb els quals l’entitat contactarà per fer les reparacions pertinents dels vehicles.

A banda de la informació als possibles donadors de bicicletes a peu de carrer, l’entitat també vol organitzar un taller de reparació de bicicletes per al públic en general que podria dur a terme també per als infants en el marc de l’Aventura de Nadal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.