L’Ajuntament de Mollerussa porta al Ple extraordinari d’aquest dijous el nou plec de clàusules del servei de jardineria

L’Ajuntament de Mollerussa sotmetrà a l’aprovació del Ple extraordinari d’aquest dijous l’expedient de contractació del manteniment de parcs i jardins, zones verdes i arbrat de la ciutat. El nou plec, que arriba després que el passat mes de setembre s’avalés de forma unànime el desistiment de la licitació d’aquest servei, valorarà amb 27,7 punts dels 100 totals les millores objectives que presentin les empreses que hi concursin. En aquest sentit, una de les que es considera prioritària és la d’oferir un servei de recollida de restes de jardineria.

Els criteris socials podran sumar un màxim de 9 punts, més que en l’anterior plec de clàusules, mentre que l’oferta econòmica puntuarà un 40 per cent. El pressupost per a la concessió del servei de la jardineria ronda els 400.000 euros anuals i s’espera que l’empresa adjudicatària pugui començar a gestionar-lo en el darrer trimestre de l’any.

A la sessió, també es debatrà l’aprovació provisional de les contribucions especials per la reforma dels primers quatre carrers de l’àmbit del Pla de Barris i que afecten uns 200 veïns. Concretament, seran el Ciutat de Lleida, amb un pressupost de 93.000 euros; l’Onze de Setembre, amb 151.000, el de Santa Cristina per un import de 222.000; i el de l’Estrella per 59.000 euros.

D’altra banda, al Ple també es portarà una modificació de crèdit de 230.000 euros, amb els quals es cobrirà els 115.000 de despesa d’encarregar el projecte de reforma de la travessera de Domènec Cardenal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.