L’Ajuntament de Mollerussa porta al ple extraordinari d’aquest vespre la licitació de la gestió de l’escola bressol El Niu

pleabril

L’Ajuntament de Mollerussa debatrà al Ple extraordinari d’avui la licitació del servei de gestió de l’escola bressol El Niu, el contacte de concessió administrativa del qual quedarà extingit a principis de l’any vinent. La licitació surt per un pressupost inicial de 306.839 euros (exempt d’IVA) i un termini de vigència de 4 anys, prorrogables un any més.

Així mateix, un altre dels punts de l’ordre del dia és l’aprovació provisional de la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per declarar com a vinculant una zona d’equipaments ja indicada amb l’objectiu de tirar endavant els tràmits de cessió al departament d’Ensenyament dels terrenys per a ubicar-hi el nou institut de secundària de la comarca. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que els terrenys, es troben ubicats just al darrera d’on hi ha l’escola bressol El Niu, ubicada al carrer de Josep Tarradellas.

També es debatrà, entre altres, una modificació de crèdits per un import de 498. 485 euros per incloure les obres d’urbanització de la travessera de Domènec Cardenal i una altra de 160.000 del Patronat de Fires per dotar de finançament el MonAmour Summer Festival, que tindrà lloc al Parc de la Serra els dies 22 i 23 de juny.

Foto: Imatge d’arxiu del darrer ple municipal (Aj. Mollerussa)

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.