L’Ajuntament de Mollerussa portarà a aprovació un pressupost de 15,8 M€ amb quasi 3 milions en inversió

L’alcalde de Mollerussa ha presentat el pressupost inicial per l’exercici 2018 que portarà a aprovació en el ple ordinari del mes de novembre aquest dijous dia 30.

El pressupost inicial ascendeix a poc menys de 16 milions d’euros en els que el mateix alcalde ha considerat els comptes més ambiciosos de la història amb un increment del 25% respecte els números de l’any passat.

En destaca el capítol d’inversions al que s’hi destinaran inicialment 2 milions 900 mil euros amb els que es donarà continuïtat a les reformes del centre de la ciutat a través del pla de barris i amb els que es preveu posar en funcionament l’oficina d’atenció al ciutadà.

També es preveu  la millora del carrer Prat de la Riba i el manteniment i arranjament d’altres carrers i joc infantils de la ciutat.

Solsona ha explicat que els compte contemplen increment en totes les àrees respecte el pressupostos de l’any passat.

En un altre sentit el consistori també portarà a aprovació en el ple d’aquest dijous la modificació del contracte de concessió de la gestió de la zona blava d’aparcament motivada per la reforma del centre urbà. La modificació contempla la suspensió de 85 places d’aparcament que es compensaran amb la creació de 94 places  noves i la rehabilitació de les 46 places d’estacionament restringit de l’avinguda generalitat que es reactivaran a partir de l’1 de gener.

El plenari que es realitzarà dijous a les 9 també portarà aprovació el reglament regulador del fons d’habitatge de lloguer social de l’Ajuntament de Mollerussa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.