L’Ajuntament de Mollerussa portarà a ple la presentació d’una contractació de dos crèdits per 1’5M d’euros

Durant el ple extraordinari d’aquest dijous també es tractarà un conveni amb la Diputació de Lleida per la campanya ‘Paissatges de Ponent’ i un altre amb la UFEC per a la promoció d’esports locals

L’Ajuntament de Mollerussa celebrarà un ple extraordinari aquest dijous, a les 13:30, i per via telemàtica. El motiu principal d’aquesta sessió plenària és la presentació de la contractació de dues operacions de crèdit a llarg termini per un import total d’un milió i mig d’euros.

Aquests crèdits serviran perquè el consistori pugui adquirir més liquiditat i pagar així el deute a proveïdors. Segons l’alcalde, Marc Solsona, aquesta quantitat és una empempta important per a l’Ajuntament ja que d’aquesta manera es posaran força al dia pel que fa amb aquestes despeses. Un cop feta l’aprovació plenària i executats tots els tràmits, entre el setembre i octubre es realitzaran totes aquestes operacions que el consistori espera fer.

També es portarà al ple l’aprovació de les modificacions de crèdit del conveni amb la Unió de federacions esportives de Catalunya (UFEC), per a la promoció de l’esport local i de base mitjançant la retransmissió digital de les competicions. A finals d’any se signarà oficialment el conveni i s’instalaran dues càmeres als centres esportius del municipi, i dues més el 2022 amb un cost total d’uns 11.000 euros.

Per últim, també es tractarà el conveni de col·laboració amb la Diputació de Lleida per l’execució de la campanya ‘Paissatges de Ponent’, que suposarà una subvenció al voltant dels 5300 euros.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.