L’Ajuntament de Mollerussa presenta el programa d’actes de la Festa Major confinada

L’Ajuntament de Mollerussa ha presentat el programa d’actes definitiu de la Festa Major que tindrà lloc els propers dies 15, 16 i 17 de maig de forma telemàtica.

Degut a les circumstàncies actuals, un macroconcert amb 20 grups de proximitat que oferiran 10 hores de música repartida en dues franges horàries entre divendres i dissabte serà l’acte principal de la Festa Major de Mollerussa, que aprofitarà la tecnologia per arribar a la ciutadania i segons l’alcalde del municipi, servirà per incorporar-la de cara a les futures edicions.

A més d’aquest macroconcert el programa compta amb diferents activitats com ballades de sardanes, tallers i activitats esportives que han estat proposades per diverses entitats i per la pròpia ciutadania de Mollerussa. Totes elles podran seguir a través del canal de Youtube mollerussa.cat on es donarà el tret de sortida a la festa Major amb la tradicional missa d’honor a Sant isidori.

A través de Ràdio Ponent està previst que a la mateixa hora en què es feien els concerts de tarda a l’Envelat es pugui oferir la música de les mateixes orquestres que hi havien d’actuar. També a partir de 19h del vespre s’oferirà un contacontes on les històries que s’explicaran s’han adaptat a l’imaginari de la festa major.

La iniciativa té un pressupost de 4.000 euros, ja que l’Ajuntament vol agrair la participació dels grups, ja que tots ells compten amb membres de Mollerussa.

Consulta el programa a mollerussa.cat/mollevid


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.