L’Ajuntament de Mollerussa presenta un pressupost de 14,2 MEUR, un 4% menys que al 2019

El pressupost per a l’any 2020 de l’ajuntament de Mollerussa serà de 14,2 milions d’euros, un 4 per cent menys que el de l’exercici anterior segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde, Marc Solsona. L’equip de govern ja ha tancat comptes i ha fet arribar la proposta pressupostària als grups de l’oposició perquè puguin fer-hi les seves aportacions abans del dia 13 de febrer, quan aquesta es portarà a debat i a l’aprovació en ple extraordinari. En aquest sentit, la xifra total de diners i les novetats que presentarà cada apartat es concretaran amb les negociacions entre els diferents partits. El batlle, això sí, ha avançat que aquests són “uns pressupostos continuistes” que volen respondre a la recuperació econòmica del consistori després de les inversions dels darrers anys, “sense renunciar a les oportunitats”.

A més, Solsona ha dit també que el pressupost “ordena” l’apartat econòmic i proposa “molt d’equilibri” entre les diferents macropartides que l’estructuren.

D’altra banda, l’alcalde també ha explicat que el moviment inversor del Pla de barris ha comportat que els pressupostos es presentin i s’aprovin amb un cert retard en comparació amb altres anys. Ha especificat que la reestructuració de l’apartat d’ingressos i la manera com es finança la despesa “ha estat molt acurat”.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.