L’Ajuntament de Mollerussa renova per setè any consecutiu el segell de transparència que atorga la UAB

El guardó assolit distingeix el consistori per les bones pràctiques en afavorir la comunicació amb la ciutadania i la participació

L’Ajuntament de Mollerussa ha superat en un 92% la puntuació requerida per obtenir el segell Infoparticipa a la Qualitat i la transparència en la comunicació pública local, un guardó que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza als webs municipals el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. L’acte de lliurament dels guardons, que el consistori renova per setè any va tenir lloc aquest dilluns a la tarda a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

Amb aquest segell, que arriba a la 9a edició, la UAB reconeix les bones pràctiques d’ajuntaments, diputacions i consells comarcals per la informació publicada als webs municipals amb l’objectiu que la ciutadania tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos i quines formes de participació posen al seu abast. Per a l’edició d’enguany, la UAB ha tornat a fixar en 52 el indicadors a valorar, dels quals Mollerussa en compleix 50. No obstant això, alguns dels indicadors han estat modificats sota el criteri de pujar el nivell d’exigència en la qualitat de la informació, ja que no és suficient en què la informació es publiqui sinó que s’ha de poder trobar amb facilitat, estar actualitzada i ser comprensible.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.