L’Ajuntament de Mollerussa reobrirà la Biblioteca Comarcal Jaume Vila el pròxim dilluns

L’Ajuntament de Mollerussa reobrirà a partir del proper dilluns 1 de Juny la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Aquest servei s’oferirà després d’haver adoptat diferents mesures de prevenció com són la col·locació de mampares de seguretat i també dispensadors de gels hidroalcohòlics a les entrades.

Pel que fa a l’obertura de la Biblioteca es farà donant cita prèvia als usuaris que vulguin agafar qualsevol material en préstec o retornar-lo cosa que també es podrà fer a través de la Bústia que hi ha instal·lada a l’entrada de l’equipament.

Enguany, de forma excepcional i donada la situació de confinament que s’ha viscut, la Biblioteca no tancarà com de costum durant un mes a les vacances d’estiu sinó que romandrà oberta per donar servei en un horari adaptat el qual serà dilluns de 15 a 20 hores i de dimarts a divendres de 9 a 14 hores.

Així mateix, tot el que es retorni es deixarà en quarantena durant 14 dies abans de poder tornar-lo a prestar i els usuaris no podran accedir a la col·lecció general de documents ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per estudi.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.