L’Ajuntament de Mollerussa repartirà entre demà i dilluns 2.500 mascaretes a menors de 14 anys

tancament parcs 2

  • Les proteccions es lliuraran a cada infant a 4 centres escolars i també al consistori i a l’Escola de Música de 10 a 1 del matí i de 4 a 6 de la tarda

 L’Ajuntament de Mollerussa ha tancat ja des d’avui tots els jocs infantils dels diferents parcs de la ciutat per evitar contagis davant la sortida de menors de 14 anys a partir de diumenge tal  com s’ha decretat des de l’Estat. Així mateix, entre demà i dilluns repartirà un total de 2.500 mascaretes quirúrgiques a cada infant que les vagi a recollir acompanyat d’un adult amb l’objectiu de facilitar les mesures de protecció a aquest col·lectiu que, segons el decret del BOE, podrà sortir a passejar una hora al dia entre les 9 del matí i les 9 del vespre acompanyat d’un adult i sense allunyar-se a més d’un quilòmetre del seu domicili.

El lliurament de les mascaretes, que anirà a càrrec de voluntaris de l’Ajude(M)ollerussa, Creu Roja i Protecció Civil, es farà entre les 10 del matí i la 1 del migdia i també entre les 4 i les 6 de la tarda durant els dos dies, diumenge i dilluns, als patis dels centres escolars on cursen els estudis en el cas dels que estudien a les escoles Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, Les Arrels i La Salle. En el cas dels estudiants de l’institut Terres de Ponent, s’ha previst com a punt de recollida l’escola Pompeu Fabra, i en el de l’Institut IV, l’escola Les Arrels. Pel que fa als escolars de Mollerussa que van a l’Institut La Serra i als que cursen estudis en altres centres de fora de la ciutat, el punt de recollida serà el consistori mentre que el cas dels que estudien a El Carme, el lliurament es farà al pati de l’Escola Municipal de Música. Els voluntaris també facilitaran en cada entrega instruccions de com adaptar la mascareta per als infants així com de la normativa que marca el decret.

A més a més, per part de la Policia Local, en col·laboració amb Protecció Civil i Mossos d’Esquadra, s’intensificarà la campanya informativa entre la població per tal de donar a conèixer què diu el decret pel que fa a la sortida permesa dels menors de 14 anys així com de les actuacions que s’han pres en l’àmbit municipal.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.