L’Ajuntament de Mollerussa subvencionarà els establiments afectats per obres

L’Ajuntament de Mollerussa crearà una línia de subvencions per compensar els comerços que es vegin afectats per obres d’una durada superior a un mes. Així ho ha anunciat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en el decurs de la setena xerrada ‘Mollerussa, avui’, que ha acollit el Teatre L’Amistat aquest divendres al vespre. D’aquesta manera, el consistori espera minimitzar les pèrdues generades en qualsevol dels establiments de la ciutat a causa de les actuacions urbanístiques que pugui portar a terme.

A més a més, Solsona ha explicat que el consistori compta amb una subvenció de la Generalitat que li permetrà transformar el Centre Cultural en una sala de cinema que disposi d’una programació habitual per a la ciutadania. D’aquesta manera, des del consistori expliquen que les reformes també serviran per potenciar culturalment a la ciutat.

L’alcalde també ha anunciat projectes com l’ampliació del carril bici a una distància de 3,3 quilòmetres de longitud, o un pla de xoc per tal d’eliminar barreres arquitectòniques a la ciutat. Per últim, el delegat de l’Agència Catalana de Notícies a Lleida i mollerussenc, Oriol Bosch, ha sigut l’encarregat de comunicar a l’alcalde les preguntes i inquietuds de la ciutadania com l’afectació viària pel canvi de direcció d’alguns carrers, o com s’adaptarà el pou trobat a la Plaça Manuel Bertrand quan estigui enllestida.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.