L’Ajuntament de Mollerussa suma un canal de Telegram per informar i recomana evitar al màxim contactes

reunió emergència

  • Després que el Govern elevi la situació a Emergència 1, l’alcalde convoca de nou el comitè del Pla de Protecció Civil per fer seguiment

L’Ajuntament de Mollerussa suma des d’ara un canal de Telegram per ampliar els mitjans de comunicació amb la ciutadania i que té el següent enllaç https://t.me/ajmollerussa . Aquest ha estat un dels acords que s’han pres en la reunió del comitè de seguiment del Pla de Protecció Civil que s’ha fet aquesta tarda a L’Amistat convocada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, després de conèixer que el Govern ha elevat a fase d’Emergència 1 les mesures a prendre per prevenir l’expansió del coronavirus.

Així mateix, en la reunió a la qual han estat convidats també els portaveus dels grups municipals i responsables del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), s’ha establert també la necessitat de recomanar a la població que eviti en la mesura del possible contactes fora del nucli més proper i que prengui consciència de la necessitat d’extremar les mesures de prevenció donada la fase d’emergència en la qual ens trobem. En concret, s’aconsella evitar al màxim el contacte amb instal·lacions dels parcs infantils o de les places públiques, per exemple, per prevenir contagis.

També s’ha fet un repàs de les diferents actuacions que s’han dut a terme fins al moment amb una vigència de 15 dies i que ja han estat comunicades a la població com són la suspensió de l’activitat en tots els equipaments municipals, incloses les escoles bressol seguint les recomanacions del departament d’Ensenyament que avui ha decretat també el tancament dels centres educatius a partir de demà i fins al pròxim 27 de març. També s’ha posat en coneixement del comitè les que s’han adoptat en l’àmbit intern pel que fa a l’atenció a través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i altres serveis municipals per als quals es recomana utilitzar en la mesura del possible els canals telemàtics per fer els tràmits administratius corresponents.

A la reunió també s’han establert les línies d’actuació a seguir a partir d’avui des de les diferents regidories marcades pel protocol d’actuació de la fase d’Emergència 1 a la qual s’ha elevat la situació del país.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.