L’Ajuntament de Mollerussa suspèn l’activitat als equipaments municipals durant 15 dies pel coronavirus

reunió Pla Protecció Mollerusa 1

  • S’activa el Pla de Protecció davant les mesures establertes per la Generalitat que eleva la situació sanitària a fase d’alerta per tal de prevenir l’expansió del coronavirus
  • Les mesures que s’establiran en relació a la celebració de la Fira de Sant Josep es comunicaran després de la sessió extraordinària del Consell Directiu de Fira de Mollerussa que està previst celebrar aquesta nit

L’Ajuntament de Mollerussa ha decidit suspendre l’activitat als equipaments municipals durant els pròxims 15 dies, a partir de demà dijous, per tal d’aplicar les mesures establertes per la Generalitat la qual ha elevat aquest matí la situació de prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV–2 a fase d’alerta. Així s’ha decidit aquesta tarda en la reunió d’urgència convocada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha activat també el  Pla de Protecció Civil municipal. A la reunió, han participat, a banda de responsables de les diferents regidories i tècnics municipals, representants de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers i del CAP de Mollerussa. Tots ells han estat d’acord en aquestes mesures de prevenció per tal de poder establir la traçabilitat dels contagis tal i com resolt la Generalitat. Així mateix, les mesures que s’establiran en relació a la celebració de la Fira de Sant Josep es comunicaran després de la sessió extraordinària del Consell Directiu de Fira de Mollerussa que està previst celebrar aquesta nit.

La suspensió de l’activitat afecta en el cas dels equipaments esportius a la piscina municipal, els pavellons poliesportius, el Camp d’Esports, la pista d’atletisme i el Circuit d’Autocros i Automodelisme. Val a dir en aquest sentit que les diferents federacions esportives ja han comunicat als diferents clubs la suspensió dels entrenaments i partits per aquest període de temps.

Pel que fa als equipaments culturals, també s’ha acordat deixar sense activitat el Teatre L’Amistat, el Centre Cultural, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el Museu de Vestits de Paper. Per aquest motiu, se suspèn el Concurs de Dansa convocat per l’entitat Anaprode aquest cap de setmana i també les sessions de ball dels diumenges que es duen a terme a la Sala L’Amistat així com les diferents activitats previstes a la biblioteca i al Centre Cultural com és el cas de les sessions de l’Aula d’Extensió Universitària.

Així mateix, s’ha determinat deixar sense activitat el Casal Municipal per a la Gent Gran, donat que es tracta d’una població de risc i també les de l’Escola Municipal de Música on assisteixen escolars de diferents centres i localitats de la comarca.

Respecte a les escoles bressol, s’ha establert seguir amb les directrius marcades pel departament d’Educació que manté l’activitat normal en centres escolars tot i suspendre les activitats extraordinàries.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.