L’Ajuntament de Mollerussa treballa per condicionar i habilitar dues noves zones de pàrquing

L’Ajuntament de Mollerussa ja ha iniciat els treballs per netejar i condicionar una zona de pàrquing al terreny contigu a l’estació d’autobusos que tindrà cabuda per a 45 noves places d’aparcament. Aquesta es preveu que estigui enllestida properament encara que no s’hagin iniciat les obres del carrer de Prat de la Riba, que suposaran la supressió de la trentena de places de pàrquing que hi ha en aquesta via.

Així mateix també s’ha dotat una partida de 59.960 euros per habilitar com a nova zona de pàrquing un solar de 432 m2 al carrer de la Creu.

Al mateix temps, el consistori treballa per adequar i ampliar el pàrquing establert a l’avinguda de Balaguer així com també per millorar el condicionament del que es va estrenar aquest estiu a l’avinguda del Canal (798m2) amb una trentena de places. En aquestes darrers casos, els solars, que sumen gairebé 2.600 metres quadrats, es pavimentaran per millorar-ne l’accessibilitat.

Cal afegir, que les tasques de neteja i preparació de l’esplana propera a l’estació d’autobusos l’ha dut a terme l’empresa Rosole, SL, per un import d’adjudicació de 7.683 euros (IVA inclòs) mentre que la resta d’obres de condicionament aniran a càrrec de la brigada municipal.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.