L’Ajuntament de Mollerussa treu a licitació les obres de reforma del carrer de l’Acadèmia on el vianant tindrà la prioritat

licitacioL’Ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació les obres de reforma del carrer de l’Acadèmia, que formen part de les contemplades dins el Pla de Barris, i que surten per un pressupost inicial de 162.099 euros. Les obres, que també inclouen la reforma del clavegueram, contemplen reurbanitzar el carrer amb un paviment de plataforma única per tal de donar prioritat al vianant tot i mantenint la circulació de vehicles a una velocitat màxima de 20 km/h.

Pel que fa a l’enllumenat, també és previst que aprofitant les obres i com una millora tècnica en el projecte, es canviïn també les làmpades de vapor de sodi per 7 punts de llum amb braços murals de LEDS amb l’objectiu de potenciar l’estalvi energètic.

D’altra banda, les obres als carrers de la Ciutat de Lleida, que s’ha de convertir en una plaça, i a l’Onze de Setembre, segueixen a bon ritme. Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa Serboniu S.L per un import de 246.755 euros i amb tres mesos de termini d’execució, van començar a principis de novembre.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.