L’Ajuntament de Mollerussa vol declarar en ruïna i enderrocar el grup d’habitatges Sant Isidori en un màxim de 4 anys

L’Ajuntament de Mollerussa amb el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge i el de Territori i Sostenibilitat han signat un conveni de col·laboració per a la futura intervenció en els habitatges del Grup Sant Isidori del municipi. Un conjunt de quatre blocs de 40 habitatges cadascun que no han estat sotmesos a actuacions de manteniment globals i continuades en el temps. L’actual estat de conservació que presenten és molt precari i això fa que requereixin d’actuacions urgents.

A través d’aquest conveni l’Ajuntament de Mollerussa es compromet a adoptar les mesures necessàries per garantir la seguretat de les persones, a dur a terme els corresponents estudis tècnics i jurídics per a valorar l’estat dels blocs, així com a la de declaració de ruïna i el posterior enderrocament, si així ho determinen els informes tècnics.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya s’encarregarà d’obtenir i arranjar els habitatges necessaris per al reallotjament dels afectats en règim de lloguer, així com dels ajuts implícits per al pagament de les rendes en cas de necessitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.