L’Ajuntament de Vila-sana impulsa un Pla Local de Joventut

Presentació d'una de les activitats. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

Presentació d’una de les activitats. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

 

Vila-sana s’ha proposat estimular i potenciar el teixit associatiu del municipi impulsant diverses accions de col·laboració per dinamitzar la població des de tots els vessants.

Per aquesta raó, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament, ha impulsat el Pla Local de Joventut dissenyat íntegrament pel jovent del poble amb l’ajuda de tècnics comarcals de referència.

En el marc d’aquesta Pla, una d’aquestes accions la protagonitzarà l’Associació de Joves de Vila-sana que, amb el suport de l’Ajuntament, estan preparant la primera edició del festival de rock “Lo Plataner”.

Aquesta cita musical tindrà lloc el 15 de juliol a la zona del Plataner –d’on rep el nom el festival- i el cap de cartell serà la mítica banda de rock, Reincidentes. A part d’aquest grup, també hi actuaran Sixtus i Rocktambuls.

A més d’aquesta iniciativa, l’Associació de Joves ja està preparant altres accions per posar en valor la població i crear una xarxa entre totes les entitats municipals que permeti fixar la gent al territori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.