L’Ajuntament de Vila-sana treballa per promoure el turisme internacional al Centre d’Immersió Audiovisual

El Centre d’Immersió Audiovisual (CIM) de Vila-Sana s’ha convertint en un pol d’atracció turística arran de les seves característiques úniques a nivell tecnològic, és per això que des de l’Ajuntament de la població volen obrir-lo al creixent turisme internacional que s’interessa per l’Estany.

Per tal d’adaptar l’espai a les necessitats dels turistes, el consistori està treballant en el doblatge de ‘La pel·lícula de l’Estany’ a nous idiomes, ja que fins ara aquesta producció audiovisual de 14 minuts que els permet conèixer l’Estany a vista de drone, només estava disponible en català.

Aquesta iniciativa ha coincidit amb la visita de la passada setmana d’un grup de turistes de Luxemburg, els quals van manifestar el seu interès tant per aquesta instal·lació audiovisual com per la història que guarda l’Estany.

Des de la seva estrena l’any 2016, el Centre d’Immersió és un dels atractius importants per Vila-sana juntament amb el propi Estany així com la gran varietat de flora i fauna que alberga a més del circuit de BMX, un còctel que genera cada any la visita de milers de persones d’arreu del país.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.