L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig lamenta la marxa del No Surrender Festival i discrepa dels motius

FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3 en una imatge en que es pot veure la part central de l'escenari i els participants que cantaven, el 29 de juny de 2019. (Horitzontal)

  • Després de l’anunci del trasllat a Mollerussa desitgen que la quarta edició sigui un “èxit”

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig va emetre dimarts a darrera hora un comunicat després de l’anunci del trasllat del No Surrender Festival des d’aquest municipi cap a Mollerussa en el que serà la quarta edició els pròxims 26 i 27 de juny. Lamenten que el festival se’n vagi i discrepen dels motius de l’organització quan diuen que el municipi no compta amb les instal·lacions necessàries per poder garantir la seguretat de tots els participants. Així mateix, asseguren que hi havia el compromís d’aportar 22.000 euros per fer el festival, la major subvenció des que se celebra. Malgrat tot, des del consistori desitgen que la propera edició de Surrender sigui un “èxit” del qual se’n pugui sentir orgullosos perquè “ha nascut al nostre poble”.

Des de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) també s’havia plantejat a l’organització que tots els veïns del poble poguessin gaudir d’entrada gratuïta per accedir al festival així com també incrementar la presència del nom i la imatge del municipi en tot el material publicitari i un compromís de mantenir la seu del festival en els proper 4 anys.

El No Surrender Festival celebrarà la quarta edició al parc de la Serra de Mollerussa. La decisió es va anunciar aquest dimarts i es va justificar amb l’objectiu de poder fer créixer el festival en un espai que reuneix més garanties de seguretat i capacitat. El certamen dedicat a homenatjar Bruce Springsteen amb la interpretació d’una cançó de seu repertori per part de més de 1.000 músics ha escollit enguany el tema ‘Dancing in the dark’ i es farà en horari nocturn, a diferència de les altres tres edicions, que va ser de tarda.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.