L’Ajuntament del Palau contracta el manteniment dels desfibril•ladors

palauL’Ajuntament del Palau d’Anglesola s’ha adherit a l’acord de manteniment dels tres aparells desfibril·ladors (DEA) de què disposa al municipi, i que ofereix l’Associació Catalana de Municipis mitjançant el Consorci Català pel Desenvolupament Local (ACM-CCDL), pel qual es duu a terme els serveis associats de manteniment dels DEA amb destinació a les entitats locals de Catalunya. La finalitat és que els aparells estiguin permanentment en perfectes condicions.

El servei es durà a terme per part de l’empresa adjudicatària NEOSALUS SOLUTIONS SL per un import de 12 euros per mes i aparell, que suposa un total de 36 euros mensuals per als tres aparells. Aquesta despesa s’imputarà al pressupost municipal vigent.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del Palau, explica que l’Ajuntament ja disposa de tres aparells desfibril·ladors per poder fer front a aturades cardíaques de forma imminent, que es troben ubicats a la residència Ca la Cileta, el complex esportiu i el local Sociocultural.  “Aquest acord atorga als municipis que s’hi adhereixen uns preus molt avantatjosos pel subministrament dels DEA i pels serveis de manteniment, gràcies al sistema de contractació centralitzada que ofereixen, per tant ens permetrà estalviar en la despesa de manteniment dels tres desfibril·ladors”, descriu Meseguer.

Aquest acord als serveis de l’ACM s’afegeix als que ja existeixen com el de la compra agregada de gas i electricitat, la compra de paper i el manteniment dels ascensors i també per mitjà de l’ACM-CCDL.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.