L’ajuntament del Palau d’Anglesola abona un segon pagament de la paga extra del 2012

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha abonat als seus treballadors el 25 per cent de la paga extraordinària del mes de desembre de 2012, la qual es va suprimir en aplicació del reial decret-llei dictat pel govern de Madrid. 

Aquest segon abonament s’ha fet efectiu en la nòmina del mes d’octubre i s’ha pogut dur a terme ja que l’Ajuntament del Palau d’Anglesola compleix amb els objectius i criteris econòmics exigits pel govern central. L’abonament de la paga suprimida, que les administracions públiques no estan obligades a efectuar, només es pot dur a terme si la seva situació econòmico-financera ho fa possible.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que amb aquest segon abonament, els treballadors del consistori ja hauran recuperat la meitat de la paga suprimida en els termes que preveu la llei i constitueix una mesura de justícia envers el personal de l’ens municipal. “La llei de Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2016 contempla la possibilitat que les administracions puguin retornar l’any vinent el 50 per cent restant de la paga suprimida. Per aquest motiu, l’Ajuntament inclourà la partida necessària als pressupostos de l’exercici 2016 que s’aprovaran aquest mateix mes de novembre, amb la finalitat que durant l’any 2016 es pugui abonar la meitat de la paga que queda per retornar” explica l’alcaldessa. Cal recordar que un primer pagament idèntic, del 25 per cent, ja es va efectuar el passat mes de gener.

Meseguer remarca que aquest abonament, que no és obligatori, ha estat possible gràcies al bon estat financer de l’Ajuntament, “Aquests objectius, que l’Ajuntament del Palau compleix amb escreix, s’han assolit gràcies a la contenció de la despesa practicada pel consistori des de fa anys i a la prudència en les actuacions realitzades, en les que sempre s’ha elaborat un acurat estudi i un pla de finançament fugint de l’endeutament”, finalitza l’alcaldessa. 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.