L’Ajuntament d’El Palau d’Anglesola estalvia en la factura de gas

Façana de l’Ajuntament d’El Palau d’Anglesola.

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha decidit continuar amb la seva adhesió a l’acord marc de subministrament de gas natural que ofereix l’Associació Catalana de Municipis  mitjançant el Consorci Català pel Desenvolupament Local (ACM-CCDL), pel qual es duu a terme la compra agregada de gas per part dels ens públics que hi vulguin participar.

Aquest acord, que va guanyar fa un any l’empresa Endesa Energia SAU mitjançant concurs públic, atorga als municipis que s’hi adhereixen uns preus molt avantatjosos pel gas i que suposen una reducció mitjana del 15 per cent respecte als preus de l’any anterior, en què l’adjudicatari va ser Gas Natural Servicios.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que l’adhesió del municipi del Palau a aquest acord ja es va fer a principi de l’any 2015 mitjançant la signatura del corresponent conveni, el qual tenia una vigència d’un any a comptar des de l’1 de gener de 2015 i era prorrogable per dos anys més. “Aquesta adhesió ha permès fins ara estalviar en la despesa de gas del consistori i seguir avançant en una de les prioritats de l’Ajuntament del Palau, com és la contenció i eficiència en la despesa de béns i serveis corrents. Cal remarcar que aquest contracte complementa el ja existent pel qual l’ens municipal està adherit a la compra agregada d’electricitat per mitjà de l’ACM-CCDL”, explica Meseguer.

A més d’oferir el preu més barat de gas a Catalunya, aquest conveni preveu que Endesa desenvolupi programes específics d’assessorament i eficiència energètica de forma personalitzada amb cadascun dels associats.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.