L’ajuntament del Palau d’Anglesola redueix en la seva despesa energètica

L’ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola s’ha adherit novament a l’acord de subministrament elèctric que ofereix l’Associació Catalana de Municipis mitjançant el Consorci Català pel Desenvolupament Local (ACM-CCDL), pel qual es duu a terme la compra agregada d’energia elèctrica per part dels ens públics que hi vulguin participar, i en el qual es fixen les noves tarifes per a les entitats locals.

El consistori s’adhereix a aquest contracte per un termini de dotze mesos. Els nous preus del terme d’energia suposaran un estalvi ja que la compra agregada gaudeix d’uns preus inferiors respecte als que hi ha vigents en el mercat elèctric.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que el subministrament d’energia elèctrica a tots els ens locals adherits a l’acord és amb energia 100% verda, fet que ajudarà al consistori a complir amb els objectius de l’Estratègia Europa 2020. “Aquesta adhesió permetrà estalviar en la despesa d’electricitat de l’ajuntament i seguir avançant en una de les prioritats de l’Ajuntament del Palau, com és la contenció i eficiència en la despesa de béns i serveis corrents”, apunta Meseguer.

El consistori també reduirà en la despesa de gas ja que també s’ha adherit a l’acord marc de subministrament de gas natural que també ofereix l’ACM-CCDL.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.