L’Ajuntament demanarà una reunió amb Adif per revisar, si s’escau, la seguretat al pas a nivell

Les barreres s’han tornat a abaixar amb normalitat a mig matí en el pas a nivell on aquest dimarts a la tarda un jove de 17 anys i veí de Mollerussa va perdre la vida. Per aquest punt de la línia de Manresa hi circulen 12 combois de passatgers al dia i tot i, la senyalització que avisa de l’arribada del tren, hi ha qui el travessa caminant o amb bicicleta. Ahir es disposaven a fer-ho dos menors que anaven en un ciclomotor, causant la mort de l’acompanyant i deixant ferit lleu al conductor, veí de Linyola, que ja ha rebut l’alta.

L’Ajuntament de Mollerussa té previst demanar una reunió amb Adif per revisar la seguretat, si s’escau, del pas a nivell on fa dos anys també va morir una veïna de la ciutat de 82 anys quan el va creuar caminant, com ahir, en un moment en què el pas també tenia les barreres abaixades.

A Mollerussa hi ha dos passos a nivell molt utilitzats tant per vianants com per vehicles, ja que estan situats en vies d’accés al centre de la ciutat des de l’autovia A-2 o localitats pròximes com ara El Palau d’Anglesola o Linyola. A més, el consistori està a punt de desencallar un conveni amb Adif per construir un pas soterrat exclusiu per a vianants al costat de l’estació de tren, que connectarà amb la futura terminal d’autobusos de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.