L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè segueixi respectant les franges horàries davant el repunt de casos

terrasses 3

L’Ajuntament torna a fer una crida a la ciutadania perquè prengui consciència de la necessitat de respectar les franges horàries per a les sortides prenent les mesures de prevenció recomanades. Ho fa davant el repunt de casos detectats en la darrera setmana, en la qual han passat de ser 37 a 47, sent la majoria d’elles persones que tenen entre 25 i 45 anys.

Així s’ha informat en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on s’han actualitzat aquestes dades mèdiques. Es mantenen en 9 les persones que han perdut la vida a causa del virus i també les 16 que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local  ha hagut d’aixecar 2 actes més i ja són 8 en una setmana precisament per aquest incompliment de les franges horàries. En aquest sentit, també establert que s’intensificaran els controls informatius per tal que la ciutadania respecti l’obligatorietat de portar la mascareta per a majors de 6 anys sempre que no es pugui mantenir una distància de 2 metres a la via pública i en espais tancats d’ús públic. Així mateix, també s’han reforçat les tasques de control en el funcionament de les terrasses obertes per tal que es compleixin les mesures establertes per a la seva obertura, igualment que els establiments comercials que ja estan oberts sense necessitat de cita prèvia.

Pel que fa al programa Ajude(M)ollerussa, s’està duent a terme un tancament progressiu donat el descens de demanda derivat de la progressiva desescalada. Així, des de dilluns s’han atès únicament tres trucades que han derivat en tres accions directes, sent 540 les accions que s’han dut a terme d’ençà que es va posar en funcionament. L’objectiu és derivar l’activitat que es pugui generar a través d’aquest programa a la figura de l’Amiga de la Gent Gran com ja es feia anteriorment abans d’entrar en l’estat d’alerta.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.