L’Ajuntament i Mollerussa Comercial agraeixen la fidelitat amb una campanya de tardor premiant les compres   

Des del 15 d’octubre fins el 13 de novembre se sortejaran 750 molleuros i es repartiran 1250 tiquets d’una hora d’aparcament gratuït

Mollerussa Comercial i l’Ajuntament de Mollerussa promouen des de demà 15 d’octubre i fins al 13 de novembre una campanya comercial de tardor amb l’objectiu de premiar i fidelitzar la clientela, sent de nou el protagonista el Molleuro, la moneda pròpia amb validesa als establiments adherits a l’entitat de comerciants de la ciutat. Així, se sortejaran 5 premis de 50 molleuros i un d’especial de 500 molleuros entre totes persones que facin una compra en els comerços identificats amb un vinil a la porta com a membres de l’associació. La campanya es completarà amb el repartiment a partir del pròxim 23 d’octubre de 1250 tiquets d’aparcament gratuït en zona blava d’una hora de duració per gentilesa del consistori municipal.

La presentació de la campanya “Aquí comença una tardor extraordinària” s’ha fet aquest migdia a l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde, Marc Solsona, que preveu que aquest any 2021 es tancarà en positiu el balanç comercial pel que fa  a l’obertura i tancament de negocis. En aquest sentit, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, ha indicat que després d’un any i mig complicat arran de les restriccions de la pandèmia,  a hores d’ara es pot començar a parlar d’una certa “normalitat” pel que fa al sector comercial.

Català ha afegit que els sortejos se celebraran quan finalitzi la campanya, repartint el total de 750 euros entre els participants, i que per participar només cal omplir una butlleta després de fer una compra en algun dels establiments inscrits. També ha explicat que la previsió és poder donar continuïtat a facilitar hores d’aparcament gratuïtes als clients, en aquest cas a càrrec de l’associació, de cara a la campanya de Nadal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.